Админе обърни внимание!!!
#81 Removed user 30.10.2012 15:38
Purple pulverizers
120 Posts

1. Малко повече маркетинг на играта в интернет пространтвото, помня преди години навсякъде излизаха банери. Това наи вероятно няма да стане, защото трябват пари.
2.Повече приходи, и по силни стартови отбори за новорегистрираните. И преди съм казвал, по евтин строеж на сградите. Преди да имам 100 000 стадион съм бил За и сега съм ЗА, ама допсоледно така наречените в горните редеве динозаври казваха, на мен ми е било трудно да строя, защо на тях да им е лесно. И в тази тема 90% от мненията са си чисто егоистични, затова сме на тоя хал.

3. Ако се въведат реални парични награди или поне тениски и някви други боклуци, много хора ще се излужат да се регистрират. А от там колко ще продалжат зависи от това дали играта има развитие. Не пречи победителите от седмичните турнири да грабнат по 20-50 лева, и примерно КЩ и ЛШ по 80-120, пук реално това са 50 нови потребиля да пратят по 1 смс.

За съжаление, това е само в сферата на мечтите :).

За обединяване на групите анкетата говори сама за себе си. Ако се въведе 30% от играчите наи вероятно ще избягат :)

#82 ФК Разград 30.10.2012 15:56
ФК Разград
969 Posts
Since 20.06.2009

Сторгозиа това са доста големи суми.Аз бях предлагал преди във една тема да се пуска вип на всички на няколко месеца по един без да се дават на куп много левро.Който си пуска есемеси не го бърка това.Има отбори които постоянно не са вип,просто така играят ако получават на година едно 100 левро и понправят някоя тренировка може и да започнат да са вип(говоря за цла календарна година).

#83 Removed user 02.11.2012 14:48
RIVER PLATE
83 Posts

кучетата си лаят , керванът си върви ...
:D :D :D

#84 Removed user 03.11.2012 16:00
Galaxy stars
27 Posts

само ще каже че каквото и да говорим тук ако админа не реши да напърви нещо ние само може да говорим трябва да се действа това е просто трябва ад се действа трябва да се земат малко радикални решеня така да се каже.
И трябва наистина да се оправи трансферня пазар.
Аз предлагам да се разгледат цените на играчите на някои трябва да се намалят а на други да се вдигнат но в нормални размери.
Зада може и някои нов които е събирал пари цял сезон да си купи поне 2 - 3 играча с по 150 и да гради около тях.
И другото което е че трябва да се помисли и за повишавне на приходите значи аз ако не бях продал по някаква случайнос 2 играчи на обща стойнос 120 000 кредит нямаше да мога да си развивам нещата защото като платя заплати и съм на минус.
А добре че ги продадох там вдигнах малко някои згради и сега събирам по 1411 кредит на ден а давам по 500 за тренировки и какво ми остава 911 кредит на ден е как да събирам за играчи как да плащам заплати като заплатите са ми 3976 на седмица а камоли да събирам да вгигам нава или да вадя играч от школата е как да стане това ???? ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ ГО ОБЯСНИ И ДА МИ ГО ПОКАЖЕ КОЕ ДА ПРАВЯ ЗА ДА МОГА ДА ОСТАНА В А ГРУПА И ДА СЪМ КОНКОРЕНТЕН НА ПЪРВИТЕ 6 В ГРУПАТА ИЛИ ДА СПЕЧЕЛЯ НЕЩО КАК ???????

#85 Removed user 11.12.2012 09:30
Serum
37 Posts

<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Нека и аз дам мнение по темата, което би било полезно (според мен)!

Ще дам един прост пример за това, което правя от няколко сезона насам.
Първия път когато помогнах по-слаб да спечели първенството беше с цел "да
помогна на малкия". И честно казано от тогава насам ми доставя удоволствие като
се замисля, че вместо да ламтя за още и още кредит по-добре кредита от титли да
се разпредели между отборите в групата, отколкото да го взема всичкия и така да
убия стимула на колегите!!! Да бъда като отборите с по 30-40-50 трофея, пак ще
получавам 10к на ден, но колегите в началото на всеки следващ сезон ще са с
мисълта "ще се боря за второто място".

Е бога ми, как един нов отбор да стане конкурентен? С много вложени пари за
виртуална наслада или да се регистрира със задна дата? Тук се иска и малко
толерантност. Вместо голяма част от по-старите отбори да бяха прибирали всичко
за себе си, то да бяха помислили и за онези дето все остават втори и с празни
ръце. От нашата група отбора maniaci получи уверение още през 32-ри сезон, че
няма да му преча нито в първенство, нито за КЛ и да вземе титлите без да се
притеснява. Не че не мога, ами по-скоро искам всеки да получи по нещичко и така
всички да бъдат доволни. Ако ПАРОДИЯ ООД се включи с мнение по темата ще
потвърди това написаното от мен.

От следващия сезон maniaci ще подмлади отбора си и се замислям дали да не дам
път на Slavia Sofia, че момчето е напористо, а дефакто докато не "изхвърля"
настоящите титуляри няма да му дам дори шанс за приза.

И ако може OSC*LILLE* да не приказва за "черно тото" щото няма сила която може
да ме накара да загубя ако не искам (освен от по-силен разбира се)

Извода е следния:
Колеги от 2007-2008 година, преди да се стигне до тук, то Вие трябваше сами да
достигнете до извода, че ако грабите като митничари всичко по пътя си, то рано
или късно скуката във Вашата група щеше да почука на вашата врата!</blockquote>
Браво колега мисля че ти описа описа един от големите проблеми в играта абсолютно те подкрепям,защото като си постоянно губещ колкото и труд да си хвърлил,това накрая някак си убива желанието.